Din Transportfirma i Växjö | Jour Dygnet Runt - Året Runt

Transporter

Pålitliga transporter är en förutsättning för en fungerande vardag. E Rask Transport AB erbjuder express transporter med såväl personbil som lastbil upp till 24 meter och vi har även fasta linjer dagligen i hela södra Sverige.

Vi tar hand om er transport från A till Ö, alltså inga tidskrävande omlastningar på terminaler som orsakar onödiga väntetider eller tråkiga transportskador. Vår styrka är lastning och lossning dygnet runt, sju dagar i veckan och året om.

Vi har skapat synergier med flertalet samarbetspartner över hela Europa vilket innebär att vi ingår i ett lösningsorienterat nätverk som tillsammans skapar en unik branscherfarenhet. Vi ser ingen aktör på marknaden som konkurrent. Vi ser istället möjligheterna till ett väl fungerande samarbete för att tillgodose just det vi har gemensamt med varandra, att alltid sätta vår kund i fokus och tillgodose en effektiv och miljövänlig transport.

Samtliga fordon är utrustade med den senaste teknologin inom ”tracking”, därför kan våra transportledare hela tiden övervaka er transport i realtid. Allt för att kunna sy ihop våra kunders önskemål och lämna så exakta ankomsttider som möjligt.

Vår kundservice håller såklart öppet dygnet runt för såväl bokning som för att ge er information om er transport.

VÄLKOMMEN TILL EN TRYGG LEVERANTÖR AV TRANSPORT

Expressbud

Vi hjälper er med alla typer av bud.

3PL

VI tillhandahåller tredjepartslogistik .

DIstrubution

Vi erbjuder allt inom distrubution.

Fjärrtrafik

VI tillhandahåller tjänster inom fjärrtrafik.

VAD KAN VI ERBJUDA

Vi tillhandahåller alla former av transporter inrikes samt runt om i hela Europa. Vi har lång och gedigen erfarenhet samt professionella chaufförer. Vi säkerställer att frakten kommer fram på ett säkert, snabbt och miljövänligt sätt.

Hör gärna av er så ser vi fram emot ett bra samarbete.

Hitta din KONTAKTPERSON