• 0470-10095
  • info@erasktransport.se
  • Stora Räppevägen 60 352 50 Växjö

Transporter

Ring oss

0470-10095

Skicka ett mail

info@erasktransport.se

Hitta hit

Stora Räppevägen 60 352 50 Växjö

Transporter

Fjärrtrafik - Distribution - Lager - Bud - Expressbud

Pålitliga transporter är en förutsättning för en fungerande vardag.E Rask Transport AB erbjuder express transporter med såväl personbil som lastbil upp till 24 meter och vi har även fasta linjer dagligen i hela södra Sverige.

Vi tar hand om er transport från A till Ö, alltså inga tidskrävande omlastningar på terminaler som orsakar onödiga väntetider eller tråkiga transportskador. Vår styrka är lastning och lossning dygnet runt, sju dagar i veckan och året om.

Vi har skapat synergier med flertalet samarbetspartner över hela Europa vilket innebär att vi ingår i ett lösningsorienterat nätverk som tillsammans skapar en unik branscherfarenhet. Vi ser ingen aktör på marknaden som konkurrent. Vi ser istället möjligheterna till ett väl fungerande samarbete för att tillgodose just det vi har gemensamt med varandra, att alltid sätta vår kund i fokus och tillgodose en effektiv och miljövänlig transport.

Samtliga fordon är utrustade med den senaste teknologin inom ”tracking”, därför kan våra transportledare hela tiden övervaka er transport i realtid. Allt för att kunna sy ihop våra kunders önskemål och lämna så exakta ankomsttider som möjligt.

Vår kundservice håller såklart öppet dygnet runt för såväl bokning som för att ge er information om er transport.

Välkomna till en trygg leverantör av er transport.

Vad kan vi på E Rask Transport hjälpa er med?

Vi tillhandahåller alla former av transporter inrikes samt runt om i hela Europa. Vi har lång och gedigen erfarenhet samt professionella chaufförer. Vi säkerställer att frakten kommer fram på ett säkert, snabbt och miljövänligt sätt.  Hör gärna av er så ser vi fram emot ett bra samarbete.

Våra tjänster: Fjärrtrafik – Distribution – Lager – Bud – Expressbud

Välkommen!

Kontakta oss

0470-10095

Kontakt

  • 0470-10095
  • info@erasktransport.se

Postadress

  • Box 3131

350 43 Växjö

Besöksadress

  • Stora Räppevägen 60

352 50 Växjö

Port 23-30