E RASK TRANSPORT AB| OM OSS

E Rask Transport AB grundades våren 2014 med en vision om snabba, säkra och miljövänliga expresstransporter. För VD och ägare Emil Rask fanns en tydlig målsättning vart företaget skulle befinna sig inom en femårsperiod och målen skulle komma att uppfyllas med råge redan efter två år. Vår största marknadsandel är Sverige med tillhörande norden, men vi tar oss gärna utanför dessa gränser vidare ut i Europa. Vi sysselsätter idag 54 personer, såväl män som kvinnor och utgår från en fullt utrustad terminal om 2000 kvadratmeter. Fordonsparken är idag utrustad med allt från personbil till stor bil med släp vilket innebär att vi kan möta upp såväl gamla som nya kunders önskemål om en fulländad transport.

Våra kunder anlitar oss idag för både fasta linjer och expresstransporter. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår verksamhet och position på marknaden. Det gör vi med kunden, personalen och miljön i fokus.

Vår personal utvecklas och utbildas ständigt för att bland annat möta dem lagar och föreskrifter som gäller för att skapa en säker och trygg transport.

Att spara på jordens resurser och att vara rädd om vår miljö är för oss väldigt viktigt. Därför har ordet miljö redan från start haft en framskjutande position i vår verksamhet.

Företagsledningen E Rask Transport AB

Hör gärna av er så ser vi fram emot ett bra samarbete.

VÄLKOMMEN TILL EN TRYGG LEVERANTÖR AV TRANSPORT

Expressbud

Vi hjälper er med alla typer av bud.

3PL

VI tillhandahåller tredjepartslogistik .

DIstrubution

Vi erbjuder allt inom distrubution.

Fjärrtrafik

VI tillhandahåller tjänster inom fjärrtrafik.